+421 918 247 091
info@edu-management.sk

Blog

Inteligentná žena študuje online kurz Edumanagement
19 jan 2024

Edu-management pre začínajúcich profesionálov?

//
Komentáre0
/

Začínate pracovať v gastronómií, no zatiaľ nedosahujete výsledky a platobné podmienky aké ste si predstavovali? Otvárate si vlastný podnik, alebo ste sa dostali až na pozíciu manažéra a bojíte sa či zvládnete organizovať celý tím? V tom prípade je Edu-management pre začínajúcich profesionálov a ako stvorený pre vás a v tomto článku si vysvetlíme prečo a ako vám dokážeme pomôcť.

Ak ste manažér, prevádzkar, majiteľ či líder, naučíme vás pracovať pod stresom, viesť a motivovať celý tím

Edu-management pre začínajúcich profesionálov, manažér v hoteli pre blog Edu-management.sk

Edu-management neslúži len na vzdelávanie personálu, ale aj samotných majiteľov, prevádzkarov, manažérov či lídrov tímu. Vďaka týmto kurzom sa naučíte správne organizovať tím a motivovať zamestnancov k lepším výkonom. Taktiež vytvoriť príjemnú atmosféru na pracovisku, vďaka ktorej budú chodiť zamestnanci do práce s úsmevom na tvári.

Dobrá atmosféra na pracovisku je základ úspechu v gastre, pretože atmosféra „za barom“ sa prenesie aj medzi návštevníkov. Nikto predsa nebude navštevovať podnik, kde pracujú podráždení čašníci, alebo je počuť krik z kuchyne. Organizovanie ľudí nie je jednoduché, no správny tréning vás naučí ako pristupovať k jednotlivcov. Samozrejme aj ako pristupovať k tímu a túto úlohu hravo zvládnuť.

Ak ste zamestnaný v gastre, pomôže vám dosahovať vysnených výkonov a nájsť si lepšiu prácu, dostať povýšenie či zvýšenie platu

Prechod zo školských lavíc do pracovného prostredia je v začiatkoch často chaotický a stresujúci. Takisto aj zmena odvetvia pokiaľ meníte prácu. Nájsť to čo vás bude skutočne baviť môže byť náročné. No pokiaľ ste pevne rozhodnutý pre prácu v gastronómií, môžu vás čakať nádherné roky. Práca v gastre je skvelá svojou rozmanitosťou, pretože máte pred sebou obrovské možnosti kariérneho rastu. Kľúčová vec v gastro priemysle je však dobré meno. Ak máte dobré meno, podniky sa o vás doslova pobijú.

Dobré meno však získate jedine skúsenosťami, skvele odvedenou prácou a vynikajúcim správaním voči zákazníkom. To všetko môžete získať samozrejme praxou, ale taktiež samovzdelávaním. Každý zamestnávateľ ocení iniciatívnych zamestnancov a absolvovanie kurzov a školení vám jedine pomôže. Získať môžete rovno 2 výhody v jednom a to samotné skúsenosti, ktoré kurzami naberiete, ale taktiež dobré očko u zamestnávateľa.

Skúsenosti od skutočných profesionálov a veteránov gastronómie

Najväčšia výhoda Edumanagement je fakt, že všetky kurzy zostavili profesionáli z oboru. Radiť vám nebudú žiadny samozvaní gastro špecialisti, ale ľudia, ktorí majú v gastronómií roky praxe.

Za celou myšlienku a projektom Edu-management stojí Michal Laurinc, ktorý má za sebou 11 ročnú prax v Anglicku. Cez čašníka vypracoval až na pozíciu hotelového manažéra a obsluhoval VIP hostí ako Brad Pitt či Angelina Jolie. Okrem toho má za sebou aj úspešný projekt Hotel Management , s ktorým taktiež odovzdáva svoje bohaté skúsenosti ďalej. Viacej sa môžete dočítať v sekcií „o mne“.

Zanechajte odpoveď