Facebook Pixel
+421 918 247 091
info@edu-management.sk

Hotelový manuál – Reštaurácia

Hotelový manuál – Reštaurácia

39,00 

Kategória:

Popis

Vitajte v našom novom ebooku Hotelový manuál reštaurácia. Manuál je určený pre majiteľov a manažérov reštaurácií, ako aj pre personál zaoberajúci sa stolovaním a obsluhou. Tento komplexný manuál zahŕňa širokú škálu tém, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné fungovanie reštaurácie.

S prvým bodom, stolovaním, vás zavedieme do sveta správneho manažmentu stolovania, ktorý zahŕňa optimalizáciu priestoru, rezervácií a efektívneho využitia kapacít.

Obsluha v reštaurácii je jadrom každej úspešnej prevádzky. V tomto ebooku Hotelový manuál reštaurácia sa dozviete o najlepších praktikách pri obsluhe hostí, vrátane komunikácie, zdvorilosti a efektívneho riadenia času.

Servírovanie je umenie, a my vám poskytneme návody a tipy na to, ako prezentovať jedlo a nápoje s eleganciou a štýlom, čím zabezpečíte maximálnu spokojnosť vašich hostí.

Upselling je kľúčovou zložkou zvýšenia ziskovosti vašej reštaurácie. Náš manuál obsahuje osvedčené stratégie na podporu hostí k vyšším výdajom a zážitkom.

Udržiavanie čistoty na pracovisku zabezpečuje dodržiavanie hygienických noriem a buduje dôveru zákazníkov.

Sťažnosti sú nevyhnutnou súčasťou prevádzky reštaurácie, ale dôležité je vedieť ich riešiť. V našom manuáli nájdete osvedčené metódy na efektívne riešenie sťažností a získanie spätných väzieb na zlepšenie vášho podniku.

Naša príručka je ideálnym spoločníkom pre majiteľov hotelov, manažérov reštaurácií. A samozrejme ďalších profesionálov v pohostinstve, ktorí hľadajú praktické rady na zlepšenie svojej reštauračnej prevádzky. Investícia do nášho ebooku Hotelový manuál reštaurácia sa rýchlo vyplatí, keďže vám poskytne dôležité znalosti a nástroje na dosiahnutie úspechu.

Objednajte si ho ešte dnes a pripravte sa na výnimočný rast a prosperitu vašej reštaurácie!